Radio Producties

Wij produceren radio jingles en commercials, gesproken en gezongen. Maar ook elke andere audio productie is mogelijk.
Wij kunnen je helpen jouw merk vorm te geven en in de markt te zetten.
Met goede soft- en hardware en onze professionele benadering, zijn wij in staat om elk idee om te zetten in geluid.
Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Radio Imaging
  • Gesproken jingles
  • Gezongen jingles
  • Gesproken commercials
  • Gezongen commercials
  • Voice overs

Wij maken gebruik van een uitgebreide stemmenbank en productie elementen.


Wij produceren daarnaast ook complete radio programma’s waarbij elk genre mogelijk is. Hierbij wordt een compleet programma aangeleverd.

Op dit moment produceren wij:

Broodje Speciaal

Een prime-time programma dat exclusief te horen is op Radio Monique Internationaal. Je hoort het beste uit 6 decennia muziek en opmerkelijk nieuws.De muziekkeus wordt bepaald door het gehanteerde format van het radiostation.


Sound of Music Danceshow

De beste dance- en disco klassiekers zijn al sinds begin jaren 90 van de vorige eeuw te beluisteren in dit programma en is te horen geweest op verschillende grote radiostations. Tijdens dit programma blikken we terug op de tijd van de verlichte dansvloeren. Of zoals de presentator zegt: Put on your dancing shoes. Sinds kort exclusief te beluisteren op Factory Station.


Club SOMDS

Club SOMDS is de mix versie van de Sound of Music Danceshow. Alle bekende dance- en disco klassiekers komen langs in een show van een uur lang. Verwerkt in een perfecte mix geproduceerd door de dj. Het programma is exclusief te beluisteren op Factory Station.


Radioprogramma’s die in het verleden zijn geproduceerd:

GoodVibes

GoodVibes was een radio programma met soul- en love ballads afgewisseld met gedichten al dan niet ingestuurd door luisteraars.


De Middag

De Middag was een prime-time middag programma dat werd uitgezonden bij een grote regionale omroep in Gelderland. Het was een infotainment programma met regionaal nieuws, opmerkelijk nieuws en veel aandacht voor de actualiteit. Gedurende 2 1/2 jaar was dit programma met veel succes te horen.


4 Mei herdenking

Een speciale documentaire waarbij muziek wordt gebruikt die een betrekking hebben op oorlogen of anderszins geweld. Tijdens het programma wordt de achtergrond van de verschillende nummers verteld en waar ze betrekking op hebben. Daarnaast de reden waarom de artiest het nummer heeft uitgebracht. Het programma is te horen geweest op zowel regionale als lokale omroepen. Uitzendtijd: Direct na de Nationale Dodenherdenking op 4 mei.